Anunturi-2019

Raport final al etapei de verificare a conformității administrative și a eligibilității proiectului și solicitantului

Raport final al etapei de verif.a conform. adm. si a eligibilitatii proiectului clpt 2019 – click pe link pentru detalii .

 

 

Crosul 1 Iunie 

Cu ocazia “Zilei Internationale a copilului”, sub egida Programului National “Sportul pentru toti”, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al judetului Bihor organizeaza vineri 31 mai, de la orele 13,00, “Crosul 1 iunie”.

Traditionala competitie se va desfasura in parcul I.C. Bratianu iar organizatorii vor da startul pentru mai multe categorii de varsta, de la prescolari pina la copiii de clasa a VIII-a. Inscrierile se fac pina la data de 30 mai la sediul DJST Bihor sau pe adresa de email djstbihorsecretariat@yahoo.com, si in data de 31 mai pana la ora primului start, la secretariatul competitiei. Pentru inscriere este obligatorie viza medicala.

Se va da startul pentru 10 serii de concurenti, baieti si fete, toti participantii vor primi medalii de participare la incheierea cursei, iar primii trei clasati vor primi cupe si diplome precum si premii surpriza oferite de sponsorul competitiei, SC ALTES 2 SRL Oradea.

 

Anunţ tabere dizabilităţi

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor asigura locuri gratuite in tabara pe litoralul Marii Negre in vacanta de vara 2019 pentru elevi si studenti cu dizabilitati si asistentii personali ai acestora.

Persoanele interesate pot beneficia de informatii suplimentare la tel. 0259/414140 si se pot inscrie la sediul DJST Bihor din Oradea, str. Mihai Eminescu nr.11, compartiment Tineret-Tabere.

 

Anunt concurs local de proiecte de tineret -2019

ANUNT CLP 2019 DJST Bihor- Click pe link,pentru detalii.

 

Metodologia pentru concursul național/ local de proiecte de tineret respectiv pentru Concursul național de proiecte studențești.2019.

Metodologia pentru concursul național local de proiecte de tineret .2019  Click pe link,pentru detalii.