Ghid de bune practici!

Ghid de bune practici!

In toamna anului trecut sectia de baschet fete a CSS CN Mihai Eminescu din Oradea, depunea la DJST Bihor o aplicatie in cadrul programului national pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță prin acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher in valoare de 300 de lei. Ministerul Tineretului si Sportului a aprobat toate cele 33 de dosare dupa verificarea lor de catre DJST Bihor, astfel ca in ajun de Craciun antrenoarea Suzi Onaca, fosta baschetbalista a CSU Oradea, a ridicat voucherele in valoare totala de 9900 lei.

Cele mai tinere baschetbaliste ale CSS CN Mihai Eminescu au avut o surpriza placuta de Martisor cand au primit  acelasi echipament de antrenament si joc, ca o adevarata echipa. Acest fapt se datoreaza initiativei prof. Suzi Onaca care a convins parintii sa foloseasca voucherele simultan la acelasi magazin, Decathlon Oradea, pentru achizitionarea echipamentului identic pentru fiecare fetita. Mai mult, conducerea magazinului a venit in sprijinul lor si a acordat si o sponsorizare!

Ca o concluzie, scopul programului a fost indeplinit pina acum: 33 noi legitimari, achizitionarea aceluiasi echipament sportiv, participarea  fetelor cu varste intre 9 si 13 ani la 3 antrenamente saptamanale. Asteptam pe viitor o noua echipa de succes a prof. Suzi Onaca. 

Felicitari si mult success!