Memorial Ioan Stanescu si Etapa a II- a de Camp. National de tir sportiv

Memorial Ioan Stanescu si Etapa a II- a de Camp. National de tir sportiv

In perioada 31.10.2019-03.11.2019 la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea, a avut loc concursul international de tir sportiv Memorial “Ioan Stanescu” organizat de CSU Oradea cu sprijinul DJST-ului si a Universitatii din Oradea si totodata si concursul Etapa a II-a de Campionat National probele de aer comprimat, organizat de FRTS. La aceste evenimente au participat sportivi de la 9 cluburi din tara: CSM Arad, CSM Baia Mare, CSM Brasov, CSU Cluj, CS Dinamo, CSA Steaua, CSS Triumf, UNEFS, CSU Oradea si 2 cluburi din Ungaria: Cel Tudat si Szazhalombatta, sportivii maghiari fiind prezenti cu un numar de 27 de sportivi.

 

CSU Oradea a luat startul in aceste concursuri cu 24 de sportivi, o parte mare din ei participand la categorii de varsta superioara varstei lor, majoritatea obtinand totusi clasari pe podium.

 

Una din surprizele placute ale acestui concurs, a fost puscasa oradeana Lezeu Alexia care odata ajunsa in finala open in cadrul etapei a surclasat toate senioarele si junioarele aflate in intrecere, aceasta fiind junioara III.

 

O alta evolutie deosebita in aceste intreceri, a avut-o pistolarul junior III, Bucsias Levente, care s-a clasat pe locul 3 in finala de junior I.

 

Componenta lotului de sportivi participant ai CSU Oradea a fost: Miclau Antonia, Rayna Cristina, Stoie Cristina, Mangra Vivianne, Csanyi Denisa, Lezeu Alexia, Pop Andreea, Bodoni Kinga, Jurau Petra, Mangra Vanesa, Sipa Magdiel, Fechete Sorin, Pazman Szabalcs, Blajec Sebastian, Grama Norbert, Lupsea Victor, Bucsias Levente, Puie Patrick, Toader Annalisa, Lezeu Andreea, Lezeu Bianca, Ghergheles Alexandra, Pop Lacrimioara, Tegheni Anastasia.

 

Antrenori,
Adriana Floruta
Vasile Let

 

Clasamente